Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Hideg, patronul firmei care a primit de la statul român contractul de 56 de milioane de lei pentru a livra 1,7 milioane de măşti de protecţie a avut o intervenţie la B1TV în care a afirmat că deşi a primit contractul de la stat, „sunt cel mai sărac patron din România”. Acesta a mai precizat şi că este mason şi „nu îmi este ruşine să spun asta”.


„Sunt cel mai mare producător, vând cel mai mult către statul român, dar sunt cel mai sărac patron din România, pentru că nu am încasat niciun leu din ianuarie şi februarie de la acest ticălos stat. Şi nu am avut bani să îmi plătesc TVA-ul în februarie. L-am plătit parţial şi până în martie am reuşit să îl plătesc integral. Şi nu am putut participa la licitaţie cu firma mea pentru că nu am avut certificatul fiscal pe zero şi în orice licitaţie publică dacă nu ai această situaţie eşti eliminat din licitaţie. Atunci am folosit o companie din grupul nostru, mai mică. Este compania directoarei mele de achiziţii, de la SANIMED, pentru că avea toate actele în regulă şi eu am mers ca ferm susţinător, nu este nimic ilegal în chestia asta”, a declarat Hideg într-o intervenţie la B1TV.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.