Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a explicat că amânarea ratelor bancare în acest moment este un lucru foarte bun, dar că este foarte posibil ca după 9 luni acestea să crească, şi nu numai pentru cei care le-au amânat, ci şi pentru cei care le-au plătit la timp.

Potrivit ministrului, se impunea în acest moment amânarea ratelor bancare, din cauza blocării foarte multor domenii de activitate, care ţin economia pe loc.

„Este foarte posibil ca aceste rate să crească peste 9 luni, şi nu numai pentru cei care au cerut amânarea plăţii lor, ci şi pentru cei care le-au plătit. Nu ştim cum va fi economia peste 9 luni. Este foarte posibil să fie în colaps. Este foarte posibil ca cei care au plătit timp de 9 luni să nu mai poată plăti după aceea, pentru că firma lor a intrat în faliment. Sunt lucruri pe care le vom rezolva atunci”, a spus Cîţu la Ştirile Pro Tv.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.