Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coty a anunțat demararea producției de gel hidro-alcoolic care este folosit ca și dezinfectant pentru mâini pentru a ajuta la combatarea virusului COVID-19. Produsele vor fi oferite gratuit și distribuite către personalul medical și de urgență care se confruntă cu o lipsă acută de produse dezinfectante datorită raspândirii rapide a virusului COVID-19. Produsele vor fi furnizate și către angajații Coty din fabricile producătoare și din centrele de distribuție aferente, dar și către angajații farmaciilor și către anumiți clienți de retail.

Compania a produs primele loturi de dezinfectant pentru mâini în fabrici din Statele Unite ale Americii și Monaco. Fabrici suplimentare vor începe producția în mai puțin de o săptămână. Aceasta depinde de resursele și materialele disponibile, precum și de reglementări locale la nivel de administrație guvernamentală.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.