Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că persoanele adulte cu dizabilităţi vor primi şi luna aceasta stimulentul financiar integral, în valoare de 500 de lei.

Anunţul vine după ce joi PMB preciza că plata stimulentului financiar acordat de Primăria Capitalei pentru integrarea socială a persoanelor adulte cu handicap a fost amânată pentru lunile următoare, în funcţie de evoluţia răspândirii coronavirusului.

"Deşi sunt vremuri de criză, toate stimulentele pentru sănătate şi sociale vor fi plătite! Acestea au început să se acorde la iniţiativa mea, ca primar general, de aproape trei ani. Unii dintre cei care critică acum anumite întârzieri, din cauza cheltuielilor mari pe care le avem în timpul pandemiei de coronavirus, nici măcar nu au votat aceste proiecte, atunci când am venit cu ele în Consiliul general, dar acum se arată îngrijoraţi de soarta oamenilor, în chip ipocrit. Astfel, în această perioadă atât de dificilă, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă astfel încât cei peste 53.000 de adulţi cu dizabilităţi din Bucureşti să poată primi integral ajutorul în valoare de 500 de lei", a precizat edilul general, Gabriela Firea, conform comunicatului PMB.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.