Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile din Botoşani au decis transformarea Maternităţii în Spital COVID-19. Decizia a stârnit scandal în comunitate dar şi în rândul personalului medical. Un medic a ameninţat că se va lega cu lanţurile de gardurile Maternităţii.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani a decis ieri, transformarea Maternităţii în Spital COVID-19. La aflarea veştii s-a declanşat un scandal uriaş în rândul botoşănenilor dar şi a cadrelor medicale.

Protest în faţa Maternităţii şi petiţie on-line

Imediat după aflarea veştilor, personalul Maternităţii a organizat un protest ad-hoc în faţa instituţiei scandând ”Nu plecăm, nu plecăm!”. ”Asistenţa la naşteri nu poate fi temporizată, nu putem spune pacientei să vină peste două luni că noi momentan suntem închişi”, a precizat joi, medicul Dorin Şcladan. Mai mult decât atât, mai mulţi botoşăneni au iniţiat în mediul on-line o petiţie prin care cer schimbarea deciziei de a transforma Maternitatea în spital COVID-19.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.