Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Adevărul” a intrat în posesia listelor de la Direcţia de Sănătate Publică Suceava cu numele celor care au fost testaţi pentru depistarea COVID-19. Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, figurează drept medic. O cunoscută doctoriţă din Suceava figurează drept cameristă. Alţi medici de la Suceava apar ca asistenţi medicali.

Pe liste figureză zeci de persoane din Suceava care au fost testate pentru depistarea COVID-19. Este vorba despre pacienţi, medici, asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean Suceava şi politicieni. Între şefii judeţului care au fost testaţi se numără şi Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care, pe listele respective, figurează drept medic. Întrebat dacă a vrut să sară rândul ca să se testeze, având în vedere că medicii sunt testaţi cu prioritate, Flutur a declarat:

„Dacă dvs socotiţi că pe asta trebuie să vă concentraţi, nu să găsim nişte soluţii pentu Suceava, eu vă răspund la asta. I-am cerut doamnei doctor Zorescu (n.r. - Cătălina Zorescu de la Direcţia de Sănătate Publică) să-mi spună cum s-a întâmplat. Mi-a spus că a fost o greşeală comisă de ea şi de colega ei. Pentru că erau mulţi medici care s-au testat, şi la mine au bifat personal medico-sanitar. Doctoriţa Zorescu a dat în scris o declaraţie în care îşi asumă că a greşit”, a spus Gheorghe Flutur.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.