Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Circulaţia aerului a fost intensă deasupra României, în intervalul 22 - 26 martie, mai ales în regiunile sudice, ceea ce a favorizat transportul de particule aflate în aer sau la suprafaţa solului, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Precizările ANM vin după ce Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) anunţa, joi pe propria pagină de socializare, că la nivelul Capitalei s-au înregistrat noi creşteri, în aer, ale concentraţiilor de PM10. Conform înregistrărilor provenite din Sistemul Naţional de Observaţii Meteorologice, în ultimele cinci zile, vântul a bătut din sector estic - nord-estic, cu rafale în general de 55 - 75 km/h.

"(...) circulaţia aerului a fost intensă deasupra României, mai ales în regiunile sudice, ceea ce a favorizat transportul de particule aflate în aer sau la suprafaţa solului. Vântul a bătut din sector estic - nord-estic, cu rafale în general de 55 - 75 km/h", menţionează specialiştii ANM.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.