Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raed Arafat pare a fi de departe cel mai abil politician din România, după Traian Băsescu, căruia, însă a reușit să-i dărâme totuși un guvern. Indiferent de partidele care s-au perindat pe la putere, el a rezistat eroic în funcția de șef a ceea ce astăzi este Departamentul pentru Situații de Urgență. Deși are ceva scheleți în dulap, mai nimeni nu a îndrăznit să pună pe tapet adevărul și asta pentru că, la nevoie, mulți jurnaliști au primit sprijin de la el.

Raed Arafat este de profesie medic anestezist și a câștigat multă popularitate după ce a fondat SMURD-ul. Deși în cazul Colectiv a greșit mult, acesta nu a putut fi demis din funcție tocmai datorită sprijinului mediatic pe care-l are. Odată învestit Guvernul Orban, a încercat intens înlocuirea lui cu un alt doctor popular, medicul erou din Apuseni, chirurgul Radu Zamfir. Doar că nu a avut sorți de izbândă. Mai mult, pas cu pas, Raed Arafat s-a apropiat de Ludovic Orban pe care l-a manipulat după bunul plac, conform mai multor liberali din anturajul premierului.

Încă de la bun început, Raed Arafat a dorit să scape de Victor Costache, din funcția de ministru al Sănătății.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.