Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul american Mark Blum, star al seriei Netflix „You”, a murit la vârsta de 69 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de maladia COVID-19 de care suferea. Potrivit Variety, actorul a murit miercuri într-un spital din New York.

Născut pe 14 mai 1950, în Newark, New Jersey, actorul a apărut cel mai recent în serialul de succes Netflix "You". De asemenea, a jucat în numeroase alte seriale TV, precum "Succession", "Almost Family", "The Good Fight" şi "Mozart in the Jungle". Mark Blum a apărut şi în comedia romantică "Desperately Seeking Susan" (1985), cu Madonna şi Rosanna Arquette. Mark Blum a fost şi un artist foarte apreciat pe scena de teatru newyorkeză.

Starul afro-jazz francez Manu Dibango a murit şi el, marţi, din cauza COVID-19. Dibango, care avea 86 de ani, a fost una dintre primele vedete din lume care au murit din cauza noului coronavirus.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.