Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Teodorovici a lansat în această dimineață un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Acesta îl acuză pe Președinte de lipsă totală de implicare în contextul crizei provocate de coronavirus

”IEȘI afară, Iohannis, și FII președinte de țară!

IEȘI din palatul tău în care stai închis de 5 ani, IA țara asta care te-a votat și FII conducătorul de care au nevoie românii ACUM!!!

RENUNȚĂ la toți incompetenții, lașii, trădătorii și dezertorii din guvernul tău și IA tu însuți deciziile urgente, ca să nu mai pierdem vieți omenești, să nu ne mai infectăm, să nu ne mai sacrificăm cadrele medicale, să nu ne rămână oamenii pe drumuri și să nu ne piară economia!!!

IEȘI din letargie și ACȚIONEAZĂ pentru țara asta așa cum ai face-o pentru familia, pentru prietenii și pentru casele tale!

FII tu în linia întâi și CONDU tu însuți lupta asta, iar dacă nu, PLEACĂ unde vrei și LASĂ-I pe cei care vor și pot să lupte! Încă suntem destui!!!

#insistpentruRomania”, a scris Teodorovici pe o rețea socială.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.