Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul internaţional italian Fabio Cannavaro, campion mondial de fotbal cu Squadra Azzurra în 2006, an în are a fost şi câştigătorul Balonului de Aur, a donat miercuri 30.000 de măşti de protecţie unui spital din Napoli, pentru a ajuta în combaterea pandemiei de coronavirus.

"Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Este în regulă ca oamenii ca mine să fie primii care ajută. Este ceva care mă afectează mult şi este un mod pentru a arăta că sunt aproape de semenii mei. Nu îmi place să vorbesc public despre asta. Sper (ca măştile) să fie utile", a declarat Cannavaro pentru presa italiană.

Cannavaro, în vârstă de 46 ani, antrenează în prezent echipa chineză Guanghzou Evergrande. El va încheia vineri carantina de 15 zile impusă de autorităţile chineze, după ce a petrecut 20 de zile în Dubai.

Integral pe România Liberă