Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sunt probleme grave în toate spitalele din țară, susține preşedintele Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu. Ministerul Sănătății ar trebui să îi asculte pe oamenii care știu cel mai bine ce se întâmplă în spitale. Este mesajul pe care îl transmite liderul Federației Sanitas.

Leonard Bărăscu spune că tot mai mulți medici și asistenți se plâng că nu au cu ce să lucreze și că sunt lăsați să se ocupe de pacienți fără niciun echipament de protecție. „Nu avem combinezoane, mănuși și măști”, a declarat el.

După Suceava, și alte spitale din țară riscă să fie închise. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus în România a ajuns miercuri la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore. Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate şi externate.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).  Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.