Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat că a vorbit cu ministrul de Finanţe despre cei care din motive obiective nu pot depune la termen declaraţiile fiscale. Iar vestea este extraordinară, nimeni nu va fi sancţionat, nu vor exista penalităţi.

Rareş Bogdan: „Astazi este 25 a lunii, pentru cei care au firme sau sunt in managementul unora, este o zi plina si complicata. Tocmai de aceea, am vorbit acum cateva minute cu ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Acesta a anuntat zilele trecute si va anunta din nou astazi ce se intampla cu depunerea declaratilor fiscale aferente lunii februarie, deci care ar urma sa se depuna astazi, 25 martie.

Rareş Bogdan asigură că „pentru a veni in sprijinul companiilor, Guvernul a anuntat deja ca nu li se intampla nimic celor care astazi nu pot depune declaratia. Nu vor primi nici penalitati si nu vor fi soldurile lor purtatoare de dobanzi. Nici nu vor fi sanctionati in vreun fel.

Integral pe Evenimentul Zilei