Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce în cursul acestei zile președintele spusese cât se poate de clar că persoanele peste 65 de ani nu mai au voie să părăsească locuința, în ideea de a proteja această categorie vulnerabilă de vârstă, ministrul de Interne a precizat, marți seară, ce decizie s-a luat în privința acestora, în contextul în care marți seară s-a emis Ordonanța Militară cu numărul 3.

“Circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani este permisă numai într-un interval orar: între 11 si 13, strict pentru următoarele motive”, a anunțat Marcel Vela, pe lista enunțată de către ministrul de Interne figurând asigurarea bunurilor din categoria necesităților de bază, asistență medicală ce nu poate fi amânată, sau din “motive justificate” cum ar fi îngrijirea unui minor sau asistența altor persoane vârstnice.

Integral pe Naţional