Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul vicepreședinte al PNL Hunedoara și patron al echipei de fotbal Jiul Petroșani, Alin Simota, a fost condamnat într-un nou dosar de fraudă cu fonduri europene. Dosarul vizează modernizarea Spitalului Județean de Urgență Deva, iar omul de afaceri este acuzat că a câștigat o licitație publică falsificând mai multe documente.

Judecătorii Tribunalului Hunedoara au decis ca Alin Simota să stea la închisoare 3,3 ani, fiind acuzat de complicitate la infracțiunea de folosire de documente false care în baza cărora au fost obținute, pe nedrept, fonduri europene. Judecătorii au mai dispus și confiscarea sumei de 2.582.629,12 lei, prejudiciul constatat de procurori în cadrul anchetei. Sentința pronunțată nu este definitivă, Alin Simota putând să o în termen de 10 zile de la comunicare.

Omul de afaceri a fost trimis în judecată fiind acuzat că a dispus falsificarea mai multor documente ale unei firme pe care o conducea, astfel încât să poată câștiga o licitație publică.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.