Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima oră! Decizie şocantă luată de Coreea de Nord în plină criză coronavirus la nivel mondial. Kim Jong Un a dat ordinul. Veştile nu sunt bune deloc privind stabilitatea la nivel mondial. Tensiunile vin după ce Coreea de Nord şi SUA au întrerupt discuţiile diplomatice.

Coreea de Nord a tras două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, numită şi Marea de Est, potrivit unui anunţ transmis sâmbătă de agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, citând surse militare de la Seul. Aceste rachete au fost lansate din provincia Pyongan de Nord, a precizat sursa care citează mai mulţi membri ai statului-major sud-coreean.

La începutul lui martie, ţara dotată cu arma nucleară a efectuat două tiruri similare cu proiectile care, potrivit autorităţilor de la Tokyo, păreau a fi rachete balistice. Ultima lansare a avut loc în plin impas asupra negocierilor dintre Washington şi Phenian privind programele nuclear şi balistic ale Coreii de Nord.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.