Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Știrile cu românii veniți din Italia sau Spania care sunt purtători ai Covid-19 au creat impresia că de acolo vine nenorocirea. Când spun că sunt tot români, mă gândesc că nu sunt altceva decât ceea ce suntem cu toții. Au aceleași păcate și calități ca cei din țară. Nu au trecut decât 5-10 ani de când au plecat marea lor majoritate, în căutarea unui trai mai bun. Au muncit din greu, iar acum când au dat de greu s-au întors acasă. Așa face orice om care nu a apucat să petreacă o generație în țara de adopție.

Știrile pe care le tot vedem cu cei veniți din Italia, Spania, Franța, zonele roșii ale pandemiei, modul în care nu respectă recomandările autoritățile, în care îi expun pe alții la pericolul infectării, dau impresia că ei sunt de vină pentru ceea ce se întâmplă.

Numai că nu-i deloc așa. Unii din ei, subliniez faptul că sunt cazuri izolate, se comportă așa cum a procedat și Pacientul Zero de la Gerota. Care s-a întors dintr-o zonă roșie, a mințit și a infectat peste 100 de oameni.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.