Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Starea de urgență în urma pandemiei de coronavirus a suspendat activitatea de urmărire penală pentru multe cazuri. Două actrițe din Pitești și Râmnicu Vâlcea mai au de așteptat să vadă dacă justiția le va da dreptate când îl acuză pe Nicolae Poghirc, directorul teatrului „Al. Davila” din Pitești, de hărțuire sexuală și abuz de putere.

Într-o seară de la sfârșitul lui ianuarie 2019, D.B., o actriță în vârstă de 22 de ani, primește un mesaj de la Nicolae Poghirc, directorul teatrului „Al. Davila” din Pitești, unde tânăra lucrează de un an. „Bună, unde ești? Vrei să ne vedem?”, o întreabă bărbatul. D. îi răspunde că are de terminat un eseu și propune să se întâlnească a doua zi, fiindcă trebuia să discute despre contractul ei. Până acum a avut contract de colaborare pe spectacol, iar directorul i-a spus că urmează să treacă pe unul de colaborare cu teatrul, însă n-a semnat și nici n-a negociat suma. Propunere cu sens unic „Hai să ne vedem în seara asta! Vin eu la tine sau tu la mine!”, continuă el, fără să-i lase de ales.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.