Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Digi 24 îşi modifică grila de programe în contextul epidemiei de coronavirus. Pentru a se concentra mai mult în furnizarea de ştiri, postul a decis să suspende emisiunea de analiză „Cap Limpede“, în care jurnalistul Cristian Tudor Popescu era invitatul permanent al realizatoarei Roxana Lăzărescu. „Postul de televiziune Digi24 îşi va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane şi logistice în misiunea de informare corectă, completă şi continuă a telespectatorilor săi.

În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de ştiri şi informaţii de ultimă oră, emisiunea «Cap limpede», difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi24“, au transmis reprezentanţii postului.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.