Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meghan Markle şi prinţul Harry au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii la începutul anului 2020, însă tatăl fostei actriţe continuă să o atace pe aceasta şi să îi adreseze cuvinte acide.

Thomas Markle a vorbit în numeroase dăţi despre faptul că Meghan Markle este nerecunoscătoare Casei Regale şi a subliniat că are o atitudine sfidătoare la adresa reginei. Pe de altă parte, Meghan a hotărât să se îndepărteze de tatăl care aruncă cu venin şi să îşi refacă viaţa departe de răutăţile acestuia, în Canada, alături de prinţul Harry şi de fiul lor, Archie Harrison. Se pare că Thomas Markle doreşte totuşi să ajungă la un consens cu fiica sa şi, pentru a obţine iertarea ei, a apelat la fiul său, Tom.

Fratele înstrăinat al lui Meghan a contactat-o pe ducesa de Sussex pentru a o ruga să renunțe la atitudinea ranchiunoasă și să îi îndeplinească tatălui său, care a portretizat-o de nenumărate ori într-o lumină nefavorabilă, o ultimă dorință, aceea de a-și vedea nepotul. Potrivit publicației britanice Daily Mail, Thomas se simte frustrat de faptul că nu poate comunica deloc cu fiica sa și conștientizează că se află la doar câțiva ani distanță de moarte întrucât suferă de grave probleme cardiace.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.