Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imagini scandaloase în Galaţi, unde un pacient suspect de coronavirus se plimbă liber prin spital.

Bărbatul a fost transportat cu izoleta şi i s-au luat probe. La scurt timp, pacientul ar fi refuzat să stea izolat şi, după analize, a ieşit nestingherit în curtea unităţii medicale. Tot în aceeaşi seară, la Spitalul din Galaţi a fost adus un alt suspect de coronavirus.

Bărbatul a fost adus cu o izoletă la spitalul Judetean din Galati dupa ce a sunat la 112 acuzând febră şi stări de rău. El a subliniat că lucrează ca şofer şi face regulat curse în Italia, unde urma să plece din nou zilele următoare.

După analize, izoleta a plecat cu probele, iar în aşteptare, bărbatul a ieşit pe scările din faţa ambulatoriului.

În tot acest timp, in fata spitalului un echipaj de jandarmi a încearcat să îl liniştească pe bărbat.

În cele din urmă, bărbatul a fost băgat într-un salon, acolo unde şi-a petrecut noaptea. Tot aseară, la spital a ajuns şi un alt suspect de coronavirus. Şi pentru el sunt aşteptate rezultatele probelor.

Pe lângă cei doi pacienţi aflaţi acum în spital, la nivelul judeţului Galaţi sunt încă 167 de persoane izolate la domiciliu, dintre care 4 în carantină.