Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu susține, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că dreapta politică din România „își dorește toată puterea pentru a construi o țară în care doar clientela politică are acces la bunăstare”, acuzându-i pe liberali că "ei sunt cei care vor să privatizeze sănătatea și care nu vor venituri decente pentru români".

"(...) Ei sunt cei care vor să privatizeze sănătatea, care nu vor venituri decente pentru români, care ne divizează în categorii. Ei se cred imuni în fața legii și ignoră normele democratice. Dreapta își dorește toată puterea pentru a construi o Românie în care doar clientela politică are acces la #bunăstare. Noi ne dorim drepturi sociale și libertăți, un #parteneriat pentru dezvoltarea României între mediul privat și cel public, mai multă #democrație, o lume fără #inegalități, comunități dezvoltate sustenabil. Trebuie să arătăm că suntem diferiți de ei peste tot în țară și nu doar prin discurs, ci mai ales prin realizări, proiecte și viziune", scrie europarlamentarul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe Digi24