Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turcia a anunțat vineri dimineața că nu va mai opri refugiaţii sirieni să ajungă în Europa, după uciderea a 33 de soldaţi turci şi rănirea altor 32 în regiunea Idlib din Siria. Anunțul a fost făcut de un înalt oficial turc: Ankara a răspuns vineri la uciderea a 33 de soldaţi turci într-un atac aerian al forţelor guvernamentale siriene în regiunea Idlib din nord-vestul Siriei.

UPDATE. Consiliul de conducere al NATO se va reuni vineri pentru discuții urgente despre criza din Siria, potrivit unui comunicat al alianței militare. „Consiliul NATO, care include ambasadorii celor 29 de aliați NATO, se va întâlni vineri, 28 februarie, în urma unei solicitări a Turciei de a organiza consultări în temeiul articolului 4 din Tratatul NATO de la Washington privind situația din Siria”. În conformitate cu articolul 4, orice membru NATO poate solicita discuții atunci când consideră că „integritatea teritorială, independența politică sau securitatea” respectivei țări sunt amenințate.

Integral pe Gândul