Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă "fabrică" de permise de conducere a fost destructurată de Direcţia Generală Anticorupţie. Anchetatorii au făcut mai multe percheziţii la instituţii publice din Botoşani, de unde au ridicat sume importante de bani, iar un instructor auto a fost plasat sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, sute de persoane din judeţul Iaşi ar fi obţinut viză de flotant, pentru a putea susţine examenul auto, preferenţial, în Botoşani. Înscrierea mai uşoară şi obţinerea dosarului fără respectarea condiţiilor legale în judeţul vecin sunt printre neregulile vizate, dar acuzaţiile s-ar putea extinde, scrie observator.tv.

Acţiunea ofiţerilor de poliţie de la Botoşani a început cu 16 percheziţii la instituţii precum Serviciul de Permise Botoşani, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Flămânzi, la sediile a două centre medicale, dar şi acasă la 12 suspecţi.

Integral pe Jurnalul Național