Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noua aparitie a lui Klaus Iohannis ne-a arătat un președinte cu mai multe bile de rulmenți jucînd între fălcile sale mai umflate și cu privirea mai jumulită decît la aparițiile precedente. Marele său proiect de stăpînire a jocului politic s-a umplut de sînge. Şi pentru a nu se observa cît de prost și de abuziv a conceput scenariul pentru declanșarea anticipatelor, a deschis conferința de presă cu ”de vină este PSD-ul”, o lozincă săsească asemănătoare cu ”Învățați, învățați, învățați!” a lui V.I.Lenin.

După mintea sa bazată pe roți dințate și mai puțin pe sinapse și judecăți logice, PSD-ul este de vină că nu s-a supus unui scenatiu cam cretin de execuție politică și și-a apărat pielea, făcînd apel la Constituție,l a dreptul de a vota și de a nu vota, de a participa sau de a refuza să participe la montaje născute din ambiții domninatorii, dacă nu chiar totalitare.

De mirare că președintele n-a sărit cu picioarele și pe Curtea Consotuțională! Tot felul de trupeți și lătrăi pun vina pe CCR pentru a salva imaginea președintelui de consecințele unui eșec politic.

Integral pe Cotidianul