Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

(Agora Digi este un proiect editorial al Digi24.ro, o platformă unde sunt invitați să contribuie cu opinii, idei și comentarii cei mai importanți lideri politici, lideri de opinie, personalități marcante ale vieții publice)

Mihai Tudose a fost prim-ministru al României, și este europarlamentar social-democrat

Lebăda neagră este, de fapt, un liliac, în acest an. Și nu doar la noi. Evenimentul complet neprevăzut, care dă peste cap socotelile politicienilor, e pe cale să devină pandemie. O provocare globală, care va afecta, mai devreme sau mai târziu, și România. Suntem pregătiți să-i facem față? Ce avem de făcut? Orice altceva, numai politică nu.

Pornit - spun cercetătorii - de la lilieci, la fel ca precedentele epidemii SARS (2001-2003) și MERS (2012), COVID-19 afectează peste 80.000 de oameni din 37 de țări și a ucis până acum peste 2700 de persoane, conform datelor centralizate de universitatea americană Johns Hokpins, care actualizează în timp real o hartă interactivă a propagării coronavirusului.

Integral pe Digi24