Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un număr de 845 de oameni care s-au întors din China au fost verificați de Serviciul Român de Informații (SRI), a spus vicepreședintele Comisiei de control SRI, Marian Cucșa.

„Audierea a două persoane din cadrul SRI, o persoană de la Apărarea Constituției și o persoană de la Analiză și Prognoză. Partea bună este că nu avem cazuri confirmate în acest moment de coronavirus în România. Ne-au trimis în scris și au făcut și o prezentare despre ce a însemnat coronavirus și de când au avut ei informații și care sunt pașii pe care i-au urmat de atunci. Ne-au adus la cunoștință că în perioada 15 – 25 ianuarie au verificat 825 de persoane care au venit de pe teritoriul chinez. De atunci nu au mai verificat persoane, că nu li s-a mai solicitat”, a afirmat vicepreședintele Comisiei de control SRI, despre audierea reprezentanților SRI pe situația privind coronavirus.

Integral pe Cotidianul