Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul Bogdan Cojocaru este de părere că Ludovic Orban este cel care va ieși pierzător. În plus acesta crede că președintele Klaus Iohannis și PNL vor să renunțe la acesta. Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că pentru prima dată, planul preşedintelui Klaus Iohannis privind declanşarea anticipatelor a eşuat şi că acest lucru a fost recunoscut inclusiv de şeful statului, care a spus că şansele pentru a avea anticipate au scăzut sub 50 la sută.

“Premier nu mai poate fi, de ratat a ratat cu brio obiectivul politic asumat de PNL, acela al declanşării anticipatelor, a ratat şi tema politică a desfăşurării alegerilor locale în două tururi de scrutin şi atunci, ne întrebăm, într-un mod cât se poate de just: ce mai caută Ludovic Orban la Palatul Victoria? Va fi oare retras într-un loc călduţ, de ambasador, în vreo ţară exotică?“, a declarat deputatul PSD.

Integral pe Capital