Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din Italia, recent întors din România, a ajuns la spital, iar medicii italieni au confirmat infecţia cu coronavirus. Bărbatul a fost transportat şi izolat la un spital din Rimini. Este vorba despre un bărbat de 72 de ani, din Cattolica, care a fost internat la spitalul din Rimini.

Medicii fac controale asupra membrilor familiei și a celor care au călătorit împreună cu el, potrivit corriereromagna. Există patru noi cazuri pozitive de coronavirus în regiunea Emilia-Romagna, numărul total al celor infectați urcând la 23.

Potrivit ultimului bilanț, în Italia ar fi 283 de oameni infectați și 7 morți, toți vârstnici. Mai exact, 212 cazuri în Lombardia, 38 în Veneto, 23 în Emilia Romagna, două în Toscana, trei în Lazio, trei în Piemont.

La nivel global, 80.289 de oameni au fost infectați din cauza coronavirusului, iar 2.704 au murit. Cei mai mulți dintre ei, mai exact 2.563, sunt din China.