Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a scris marți, pe Facebook, un mesaj în care critică decizia CCR însă despre care susține că trebuie respectată. Cioloș afirmă că Alianța USR-PLUS este gata să își asume rolul de a încerca formarea unei majorități parlamentare, iar dacă acest lucru nu este posibil, va fi un alt pas spre anticipate.

„Decizia Curții Constituționale de ieri poate avea probleme, dar suntem obligați să o urmăm. Dacă este nevoie de desemnarea unui prim-ministru care chiar să încerce să construiască o majoritate, deși șansele sunt infime, atunci așa să fie. Suntem gata să mergem în Parlament și să prezentăm programul și echipa noastră de guvernare, singuri sau într-o alianță. Dacă vom reuși, vom guverna, dacă nu, va fi făcut un nou pas către anticipate”, scrie Dacian Cioloș pe Facebook.

Cioloș cere o desemnare rapidă a unui nou prim-ministru pentru a evita o criză politică pe termen lung.

Integral pe Digi24