Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şerban Nicolae a fost ales azi, de colegii săi din PSD, ca favorit pentru a candida la şefia Senatului, el obţinând cele mai multe voturi.

UPDATE 11.40 - "Votul va fi mâine în plen, nu ştiu cine mai candidează. Am fost liderul grupului trei ani şi jumătate. Tot ce am decis la grup s-a respectat, nu a fost nevoie niciodată să-mi iau măsuri de precauţie cu propriii colegi.

Nu ştiu de la cine sunt voturile nule, probabil ale colegilor care se decid mai greu când e vorba de colegi, prieteni apropiaţi", a spus Şerban Nicolae, marţi, după votul colegilor din PSD.

Surse politice citate de Antena 3 spun că Şerban Nicolae va fi noul preşedinte al Senatului.

Mai mult, liberalii iau în calcul să nu mai facă nicio nominalizare pentru această funcție, pentru a nu distruge mesajul anticipatelor. Liberalii se tem că ar putea fi acuzați că vor anticipate, dar își fac planuri pe termen lung.

Dacă va reuși să câștige președinția Senatului, Șerban Nicolae va avea cea mai înaltă funcție din PSD și va fi al doilea om în stat, după președintele Klaus Iohannis.