Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal URIAȘ în Botoșani. Jucători de echipă națională s-au luat la bătaie, sâmbătă seară, într-un club situat în zona Casei Sindicatelor din municipiul Botoșani.

Patru rugbyștii de la echipa Națională a României au intrat într-un conflict cu trei componenți ai echipei naționale a Spaniei. Se pare că această ceartă a apărut după ce naționala de rugby a României, a învins categoric reprezentativa Spaniei, scor 24-7, pe municipalul de la Botoșani, sâmbătă, în preliminariile Campionatului Mondial.

Scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool și a unui schimb de replici mai acid între mai mulți jucători din ambele tabere, potrivit stiri.botosani.

Agenții de securitate ai clubului au intervenit și au pulverizat o cantitate impresionantă de spray lacrimogen în club, reușind să îi despartă pe scandalagii.

Oamenii de ordine au sunat și la 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție, însă conflictul se stinsese deja.

Integral pe Jurnalul Național