Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Informațiile privind coalizarea unor forțe politice de dreapta prind din ce în ce mai mult contur în ceea ce-l privește pe Călin Popescu Tăriceanu și partidul său, ALDE. Surse politice de la vârful partidului spun că Tăriceanu și conducerea restrânsă a ALDE poartă negocieri intense cu formațiuni de factură liberală, pentru a crea un așa numit Pol Liberal în jurul ALDE.

”Da, sunt discuții intense, care au început de câteva săptămâni, să facem această mișcare către crearea Polului Liberal în jurul ALDE”, ne-au zis surse din conducerea ALDE. Deocamdată, acestea nu vor să spună numele partidului cu care negociază Tăriceanu și apropiații săi, dar ne-au zis că nu este vorba despre Partidul Național Liberal, scrie Știripesurse.ro. De altfel Călin Popescu Tăriceanu vorbea recent, într-o emisiune TV, despre faptul că ”în viitorul apropiat” se vor alătura ALDE o serie de partide și personalități liberale autentice.

Integral pe România Liberă