Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Fifor a fost ales, sâmbătă, la șefia PSD Arad, la conferința județeană de alegeri care a durat șase ore, relatează Mediafax. Deputatul Adrian Todor a anunțat că va demisiona din funcția de președinte interimar al filialei Arad, pentru că nu se regăsește în echipă.

Deputatul Florin Tripa, ales președinte executiv al PSD Arad, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că a fost vorba despre o competiție internă corectă din care PSD are de câștigat.

„Conferința Județeană de alegeri a PSD Arad s-a încheiat cu alegerea în funcția de președinte a lui Mihai Fifor, care a obținut 64 de voturi, față de 58 câte a obținut contracandidatul său, Dorel Căprar, fost președinte al filialei județene. Eu am fost ales președinte executiv și voi face echipă cu Mihai Fifor, fiind aleși, de asemenea, 17 vicepreședinți, din cei 33 de colegi care au candidat. A fost o conferință corectă care a ținut în jur de șase ore, a fost o competiție internă până la urmă și trebuie să strângem rândurile. PSD a avut de câștigat, nu Fifor sau Tripa, iar de luni suntem o echipă unită și mergem mai departe”, a explicat Tripa.

Integral pe Universul