Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vești bune pentru familiile din România. Blocul Naţional Sindical propune dublarea sau chiar triplarea alocaţiilor. Sunt vizați însă doar o parte dintre familii. De asemenea, alocaţiile ar urma să fie primite pe carduri pentru ca părintele să cumpere doar anumite produse necesare pentru copii.

Potrivit propunerii, sunt vizați doar copiii săraci. Restul nu ar beneficia de nicio majorare anul acesta, spun sindicaliștii.

În propunerea BNS se mai menționează faptul că alocaţiile vor fi primite pe carduri pentru ca părintele să cumpere doar anumite produse necesare pentru copii: haine, rechizite și altele. Blocul Național Sindical a făcut deja primul pas și a cerut date de la Ministerul Muncii privind veniturile gospodăriilor și numărul de copii, pentru a vedea situațiile financiare ale familiilor.

Integral pe Capital