Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep s-a calificat ușor în finala turneului de la Dubai, după ce a învins-o pe americanca Jennifer Brady, scor 6-2, 6-0. În finala de sâmbătă de la Dubai, Simona Halep se lovește, însă, de un zid mult mai tare: va întâlni cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA.

Simona Halep o va întâlni sâmbătă pe Elena Rybakina, aflata pe locul 19 in clasamentul WTA. La prima vedere ar părea o adversară facilă pentru Simona Halep în ultimul act. Dar lucrurile nu stau nici pe departe aşa.

La doar 20 de ani, Elena Rybakina este, cu siguranţă, cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA, scrie Prosport.ro. Deşi suntem doar în luna februarie, Elena Rybakina a jucat deja nu mai puţin de patru finale în circuitul WTA în 2020. Practic, a ajuns în ultimul act la toate turneele pe care le-a disputat. Cu excepţia Australian Open, care nu este o competiţie organizată de WTA. La Melbourne, jucătoarea din Kazahstan a fost eliminată în turul 3.

Integral pe Gândul