Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În PSD este agitație mare. Dacă în ceea ce privește viitoarea conducere a partidului, care ar urma să se stabilească la Congresul din 29 februarie, lucrurile sunt clare, situația devine tensionată când vine vorba de o posibilă alianță cu partidul lui Victor Ponta.

În scurt timp, PSD va stabili care va fi noua conducere care se afla în fruntea partidului în următorii ani. Potrivit unor surse din partid, social-democrații vor merge în continuare cu Marcel Ciolacu, care va fi secondat de 4 prim-vicepreședinți. Potrivit unor surse din PSD, pentru aceste posturi vor candida Claudiu Manda, Radu Moldovan și Dragoș Benea. Gabriela Firea ar urma și ea să ocupe o poziție cheie și cel mai probabil aceasta ar urma să fie de președinte executiv. În ceea ce privește funcția de secretar general al PSD, aceasta va reveni lui Paul Stănescu.

Un subiect fierbinte printre social democrați îl reprezintă o posibilă apropiere de Pro România lui Victor Ponta. Mutarea nu este îmbrățișată de toți liderii PSD, mai ales că formațiunea fostului premier nu stă foarte bine în preferințele electoratului și, în consecință, nu ar aduce un mare plus PSD.

Integral pe Evenimentul Zilei