Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea să afle de la bucureșteni dacă sunt de acord sau nu cu taxa Oxigen. După câteva ore, Firea a anunțat că cei mai mulți bucureșteni nu sunt de acord cu această taxă, însă abia luni va da un răspuns exact.

”Peste 15.000 de mesaje am primit, din care aproximativ 90% sunt mesaje care îmi solicită să renunţăm la vinieta Oxigen, de asemenea, pe mailul oxigen@pmb.ro am primit până în acest moment 944 de emailuri, dintre care 700 sunt împotrivă şi 300 pentru.

Continuăm să primim atât pe pagina de socializare, de asemenea pe adresa de email, le centralizăm şi, aşa cum am promis, luni voi organiza o conferinţă de presă şi voi anunţa concret cum anume se va aplica decizia pe care o vom lua: dacă se renunţă la taxă, cum se va implementa, dacă nu, ceea ce sincer vă spun, fără să anticipez, dar având în vedere mesajele, nu se renunţă, ce se va întâmpla”, a spus Firea.

Integral pe Evenimentul Zilei