Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Irina Tănase și fostul lider al PSD, Liviu Dragnea formează un cuplu de ceva vreme, iar deși au existat speculația că cei doi s-au separat, Irina Tănase a avut grijă întotdeauna să ofere mesaje subtile prin care transmite trăirile pe care le are în lipsa fostului lider al PSD. De asemenea, se pare că blondina are de gând să facă schimbări majore în viața ei.

Nu se știe dacă din cauză că este iubita lui Liviu Dragnea, sau pur și simplu este un vis al Irinei Tănase, însă blondina pare că vrea să urmeze cariera fostului lider al PSD. Surse au declarat că Irina Tănase vrea să intre în lumea politică. Se pare că au și existat anumite discuții între ea și Liviu Dragnea pe această temă, iar acest lucru irita destul de mult partidul.

Joi seară, blondina a postat o fotografie pe pagina de instagram, alături de un mesaj care ne duc cu gândul că Irina s-a pus deja pe treabă și se pregătește pentru domeniul politic.

Integral pe Capital