Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei interlopi clujeni au fost săltați de mascați și de polițiștii de la Brigada de Combaterea Crimei Organizate Cluj, fiind suspecți într-un dosar în care falsificau moneda euro.

Unul dintre aceștia, Adrian Radu Rostaș (foto) a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a adus din Italia o imprimantă performantă, folosită în special la tipărirea banilor falși, unde este nevoied e o rezoluție foarte bună. Polițiștii de la BCCOA Cluj susțin că au găsit acasă la cei trei interlopi chiar și matrițe de bancnote euro, cu care era falsificată moneda europeană. Pe numele lui Adrian Radu Rostaș mai există un dosar, pe rolul Judecătoriei Huedin, pentru ultraj, fiind acuzat că a amenințat un polițist cu un ciocan. La momentul respectiv, Rostaș a fost arestat pentru ultraj, fiind eliberat ulterior.

Integral pe Evenimentul Zilei