Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban va veni în fața Parlamentului pe 24 februarie cu noul guvern pentru votul de învestire, vot pe care de altfel nu dorește să-l primească, deoarece scopul PNL este să ajungă la alegeri anticipate. Cum PSD, USR și Pro România au anunțat deja că nu vor vota pentru instalarea acestui guvern, liberalii sunt siguri că nu vor avea surpriza neplăcută să-și vadă guvernul primind votul de încredere în plenul reunit al Parlamentului. Problema lor este însă alta: dacă nu vor fi prezenți suficienți parlamentari care să ”trântească” guvernul Orban, adică dacă nu se va întruni cvorumul de ședință?

Chiar dacă PSD a dat semne că nu ar fi neapărat împotriva alegerilor anticipate, nici entuziasm prea mult nu a arătat. Conducerea celor două Camere ale Parlamentului, dominată de social-democrați, a stabilit un calendar larg pentru votarea guvernului Orban, cu audierile miniștrilor întinse pe trei zile și cu votul în plen dat în săptămâna următoare.

Integral pe Fanatik