Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii locali ai PSD, Pro România și ALDE din județul Bistrița-Năsăud au anunțat, luni, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD, că au negociat prima alianță electorală din țară pentru alegerile locale din vara acestui an, transmite Mediafax.

„Am decis astăzi (luni-n.r.) că se va constitui o alianță electorală la nivelul județului Bistrița-Năsăud între Pro România, ALDE și PSD, care va avea candidați unici pentru la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și pentru cele 62 de primării din județ. Urmează ca în baza unor analize sociologice și în baza consultărilor să luăm decizia dacă peste tot vom merge cu liste comune sau separate și la consiliile locale și la consiliul județean. (…) Peste tot unde unul dintre partidele membre ale alianței are primar va avea dreptul să propună candidatul de primar și celelalte două se angajează să îl susțină, acolo unde niciunul nu au primari, în baza negocierilor politice vom stabili cine este candidatul alianței”, a declarat președintele organizației județene a PSD, Emil Radu Moldovan.

Integral pe Cotidianul