Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București solicită arestarea în lipsă a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LFP. După accidentul rutier deosebit de grav pe care l-a provocat, Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată de lux din Italia pentru a i se salva viața.

După accidentul rutier deosebit de grav pe care l-a provocat, Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată de lux din Italia pentru a i se salva viața. Procurorii îl acuză de ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor halucinogene.

„Ca urmare a interesului public manifestat cu privire la cauza având ca obiect incidentul rutier din data de 08.09.2019, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 19.09.2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino-Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Integral pe Evenimentul Zilei