Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ianis Hagi a fost din nou titular pentru Glasgow Rangers, în partida câștigată pe teren propriu cu Livingston, 1-0. Tânărul fotbalist român a reușit pasa decisivă de la unicul gol al meciului și a fost lăudat din nou de scoțieni.

Ianis Hagi a primit nota 7 din partea celor de la The Scottish Sun, după prestația de ieri. A fost cel mai mare calificativ acordat de jurnaliști și a mai fost primit de portarul McGregor, fundașul Halliday și de marcatorul golului, Arfield.

"Ianis Hagi a găsit, în sfârșit, în repriza a doua, niște spații într-un mijloc congestionat și i-a trimis o pasă lui Arfield. Acesta a preluat, înainte de a șuta printre picioarele lui Schofield.", scriu cei de la The Scottish Sun.

"Hagi s-a luptat pentru a fi mai prezent în joc în prima repriză, dar a inventat o pasă minunată la golul lui Rangers. Angajat perfect de român, Arfield a prins un șut de excepție", a scris dailyrecord.co.uk.

"A avut multe sclipiri ale talentului său indubitabil și a lăsat tot timpul senzația că va reuși ceva. Inteligență fantastică la pasa pentru Arfield.", au scris și Rangers News.

Integral pe Digisport