Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că la întâlnirea cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi cu preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanişev, a clarificat aspectele din trecut, iar cei doi oficiali europeni au dat asigurări că sunt alături de PSD şi vor susţine demersurile partidului.

„Astăzi am avut două întâlniri extrem de reușite cu dl. Frans Timmermans, Vicepreședintele Executiv al Comisiei Europene și dl. Sergei Stanishev, Președintele Partidului Socialiștilor Europeni. Mă bucur că am clarificat aspectele din trecut și la fel de mult mă bucură aprecierea partenerilor noștri europeni față de deschiderea #PSD de acum. De asemenea, am primit asigurările domnilor Frans Timmermans și Sergei Stanishev că ne sunt alături și vor sprijini demersurile #PSD.

Nu în ultimul rând, noul Pact European pentru #Mediu, viitorul #buget european și alocările pentru țara noastră, dar și #salariulminimeuropean s-au aflat pe agenda noastră de discuții”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Integral pe Cotidianul