Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Luni-dimineaţa, într-o şedinţă la Parlament, premierul Ludovic Orban le-a cerut miniştrilor să fie atenţi la audierile din comisii, în condiţiile în care PSD e pregătit să pună tunurile pe Guvern. ”Domnule Boloş, dumneavoastră nu cred că o să aveţi probleme”, i-a transmis Ludovic Orban ministrului Fondurilor Europene, susţin surse politice. „Adevărul“ a dezvăluit că Marcel Boloş s-a înconjurat de oamenii PSD la minister.


Guvernul Orban a început în forţă prin demiterea politrucilor PSD. Apoi, pe tăcute, a reinstalat camarila social-democrată pe poziţii înalte. Cel mai relevant caz e la Fonduri Europene, unde ministrul PNL Marcel Boloş s-a înconjurat de oamenii PSD. Printre ei se numără: fiul unuia dintre locotenenţii lui Liviu Dragnea, mâna dreaptă a Rovanei Plumb şi o cunoştinţă a lui Ciolacu. În paralel, ministrul îşi pregăteşte transferul la Transporturi.

Integral pe Adevărul