Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu ştiu dacă priviţi congresele, CEx-urile şi reuniunile partidelor cu acelaşi interes ca altădată. Eu am cam obosit. Pe mine mă cam plictisesc. Nu prea mai am încredere. Toate agitaţiile acestea seamănă cu un foc de paie. Sau după o imagine de iarnă românească, par mai degrabă un foc alimentat cu coceni ba mai uscaţi, ba umezi şi producători de fum puturos.

Primul lucru care mi-a venit pe la nas a fost zvonul cu Dîncu. Vasile Dîncu, cel care la un moment dat mi-a trimis un sms că relaţia sa cu SRI s-a limitat la câteva cursuri, a uitat de excursiile cu Ghiţă şi cu Coldea şi acum, nevinovat, detaşat şi înfloritor nu se anunţă ca participant pentru lupta la conducerea PSD. Dar, dacă ar primi o invitaţe, cu plăcere. Adevărul este că lui Vasile Dîncu, după ce i-a ars de Academia Romana şi de tichia de doctor Honoris Causa, după ce şi-a făcut ziare şi reviste, echipe de fotbal şi televiziuni, nu i-ar strica un partid. Ba se linge pe bot pentru un PSD care să-i fie servit pe tavă! Şi n-a trecut multă vreme că organizaţiile ardelene ale PSD-ului au început să-şi încheie lucrările cu propunerea ca Vasile Dîncu să ajungă măcar preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Integral pe Cotidianul