Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clipe de groază pentru pasagerii unui autobuz din Brașov. Un bărbat care s-a urcat în mijlocul de transport, a decedat joi seară.

Victima care s-a urcat în autobuzul 40, s-a urcat la Stupini și venea spre Brașov. Pentru că se simțea foarte rău, omul a cerut ajutor la 112. Între timp l-a alertat și pe șoferul autobuzului care a tras pe dreapta și a așteptat sosirea echipajelor de la SMURD.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat mort. l-au resuscitat minute în șir, dar nu au reușit să-l salveze. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, brasovstiri.ro.

„Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.