Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mișcările pe care șeful demis al Executivului le face, în ultima perioadă, par a fi unele haotice, multe dintre acestea contrazicându-l chiar pe Ludovic Orban, cel de anul trecut.

Învestit sub promisiunea că va respecta Constituția și legile, premierul nu mai este de acord, astăzi, nici cu deciziile CCR, nici cu pozițiile oficiale ale Consiliului Legislativ sau ale Consiliului Economic și Social. Iar săptămâna viitoare, miniștrilor propuși să formeze un nou guvern li s-a cerut, de către același Orban, profesionalism, în timpul audierilor din Comisii, chiar dacă aceste audieri premerg o invalidare a acestor miniștri la votul din plen.

Ieri, Guvernul a retras de la publicarea în Monitorul Oficial a OUG privind programele din fonduri europene, după ce, săptămâna trecută, premierul spunea că “nu ia lecții de la parlamentarii scoși din pixul lui Dragnea”.

Integral pe Jurnalul Național