Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de fotbal, a vorbit, la emisiunea , despre funcția pe care o ocupă, meciul "tricolorilor" cu Islanda din barajul Ligii Națiunilor (prin care România poate obține calificarea la Euro 2020), dar și despre jucătorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat că disciplina este cel mai important aspect.

Despre meciul cu Islanda din barajul Ligii Națiunilor:

"E clar că e important şi decisiv. Din punctul meu de vedere nu avem decât o piedică – starea gazonului să fie foarte bună. Am strâns date de la toate echipele pe care le-am întâlnit, ne-au ajutat federaţiile. Nu avem mari temeri pentru că presiunea pe care o pot avea jucătorii o s-o luăm asupra noastră. De obicei schimbarea antrenorului la tineret, cât şi la naţională aduce un lucru pozitiv, deci nu cred că vom avea mari probleme la determinare. Fotbalul nu poate fi jucat fără pasiune. Nu poţi când intri pe teren să îţi fie frică să dai pasă, să păşeşti. În momentul când intri aşa cu panică faci greşeli", a declarat Mirel Rădoi, la emisiunea .

Dacă va trece de Islanda, România se va duela, tot în deplasare, cu învingătoarea din duelul Bulgaria vs Ungaria.

Integral pe Hotnews